поспiшно...

…у снах необжитими нами
лишилися ми інакшими…
у надто відвертім пручанні
розбитого дзеркала скалки
нас ріжуть болюче мовчанням,
мов кадри німого кіно…

а люди байдужі окремо
блукають світами своїми…
у кожного ангел є, демон…
і думка поспішна – повія
ховається в спальні під пледом
і нищить потроху любов…


Рецензии