Я знову вдома!

Я знову на Закарпатті,
Дитинство. Хаща. Багаття.
Цибуля. Картопля. Сало.
Життя без турбот минало.

Я нову на Закарпатті.
Думки. Сподівання. Щастя.
Блукання. Пошуки. Мрії. 
Без Бога - марні надії.

Я знову на Закарпатті.
Страждання. Відчай. Прокляття.
Скорботи. Біль. Непокора.
В майбутнє шлях, непрозорий.....

Я знову на Закарпатті.
Живий. Радію. Завзятий.
Христос. Спокута. Спасіння.
До Бога вдячності пісня.

Вітаю вас сестри, Браття
Прекрасного Закарпаття,
У Церкві  так добре бути,
І йти в щасливе майбутнє!


Рецензии