Заспiвай зi мною

Коли на землю впаде росою
Тихе й глибоке вранішнє небо,
Заспівай зі мною,
Заспівай зі мною
Так, наче більше нічого й не треба.

Коли захлинається світ війною,
І плачуть довкола дорослі й діти,
Заспівай зі мною,
Заспівай зі мною,
Бо піснею точно не можна убити.

І навіть якщо я стлію іскрою
На майже погаслій восковій свічці,
Заспівай зі мною,
Заспівай зі мною, -
І разом тоді ми освітимо вічність.

26 травня 2015 р.
Київ


Рецензии