Напевно, що так, напевно, що нi

Напевно, що так, напевно, що ні,
Хтось спалює вічність, а хтось - лише дні,
Хтось бачить далеко, а хтось в вишині
Гадає, що зроду не буде на дні.

Напевно не так, напевно, що ні,
Хіба сонце видно, як очі сумні?
Хіба світ почує слова мовчазні,
Що з часом стають абсолютно німі?

Хтось тут на поверхні, а хтось в глибині
Ховає правдиве й дарує брехні
Новий свіжий подих і зиму - весні,
Тоді, коли дні мають бути ясні.

Ми ж тут не самотні, ми ж тут не одні,
І наші шляхи не такі вже й складні.
Напевно, що так, напевно не ні:
Хіба ж ми завжди будем жити на дні?

25/08/2016
Київ


Рецензии