Недописанi книжки

…Книжки недописані – злі, як вовки.
Гризуть і удень, і вночі без упину.
І час невблаганний підштовхує в спину,
Говорить, що марно спливають роки.

І всохле чорнило із вістря пера,
Як порох і пил, осипається долу.
І білий папір нарікає на долю -
Несіяна нива, хоча і пора!

І серце неспокій стискає, мов змій, -
Це душить тебе незакінчена справа.
І є лиш єдина на нього управа –
Скінчити почате, нарешті, зумій!..

25.09.2016


Рецензии
О, як я вас розумію... сили і витримки вам у сій справі...
З теплом і посмішкою, Ліда)))

Лида Скрипка   25.09.2016 18:25     Заявить о нарушении
Доброго дня, шановна Лідо!
:-)
Дякую.
:-)
З повагою...

Александр Зубрий   25.09.2016 23:59   Заявить о нарушении