О другiй ночi 2АМ, укр

Чи може стати так
Що дивно бути дивом,
І посміх на устах
Вважається брехливим?

І сльози на очах,
І все, що не здійнилось..
І цей спекотний страх
Вважається брехливим?

Чи може стати так,
Що я о другій ночі
Не сплю, цілую смак,
Відчути запах хочу.

Чи це - зрадливий гріх
Чи гострі сподівання?
Я справді буду з тих,
Що плачуть від кохання


Рецензии
Время час. Пополуночи. Больше - два!
Как поленья в печи догорают слова.

Рад твоим строчкам, Черни!..

Михаил Сафин Шрайк   23.05.2017 23:00     Заявить о нарушении