***

Принцеса Досі
У цьому вопросі
“В я кий колір їй фарбувати волосся?”

Була, як здавалось, зовсім не примхлива
Хотіла корону з блакиттю прилива,

Щоб вінчала  та це гаряче волосся
Руде наче Марс, чи мені так здалосся

До смаку прийшовся їй чорний жакетик
Щоб фото серйозне – фотограф генетик.

-“Блакитну сорочку мені в колір неба,
Усе, мабуть більше нічого не треба”

-“Готова, знімай вже, лиш очі зроблю ,
Неначе тебе всі роки так люблю,

А ти щось дурне знов утнув, неймовірно
Тож докір в очах є легенький…помірний”)


Рецензии