Впевненнi бажання...

Я намалюю на папері сльози,
А руки тремтітимуть поволі,
Душу засипе снігом і морози
Покриють льодом рухи кволі.

Розум намагається усе збагнути,
Сказати що це лише був сон,
А я хочу щось п'янке відчути,
І розпустити почуттів бутон...

Створити затишок у серці,
І на хвилину повірити у казку,
Розпивати щастя на веселці,
Назавжди викинувши маску...

І так неспішно заніміє душа,
Зірветься солодким вулканом,
Тепер ніяких заборон вже нема
І я стану ланню, а хтось капканом...


Рецензии