***

1.Laina so fri kanoy.
Ham bri naia Fasal,
Doli raia pasoy,-
Firi naidi magal.
Rodi hyra lai,
Comna sia nargo
Ficha Sali bai.
Latkin haya Marko!
Припев.
Filanai ulaga
Sina zura kaphi sola
Ficha Sali
Kompa tui imara
Fita siy ulaga
Kom nari kusara
Hai-Tunha imaga dai…
2.
Laina so fri kanoy.
Ham bri naia Fasal,
Doli raia pasoy,-
Firi naidi magal.
Rodi hyra lai,
Comna sia nargo
Ficha Sali bai.
Latkin haya Marko!


Рецензии