Близькiсть

Давай удвох здолаєм перепони,
Наважимось піднятись із колін,
Зруйнуємо зачерствілі закони
Муляжних поколінь.

Давай збудуєм власну незалежність,
Котра належатиме тільки нам.
Ми матимемо волю і сміливість –
Не вірить віщунам.

Давай скасуєм осоружне «треба»,
Оцей підступний і пекучий яд.
Нехай у нас не виникне потреби
Купляти світогляд.

Давай почнемо жити вже сьогодні,
Неначе на Землі ми тільки вдвох
І ніби дві істоти чужеродні,
Свій перший зробим крок.


Рецензии