Не хворiйте

Прислів‘я у народі є не дарма,
що чоботар, як завжди, без чобіт.
Це свого роду генетична карма,
що підкорила пострадянський світ.

Життя усе віддав системі права
і сам від неї все життя страждав.
Мої права топтали зліва й справа,
фактично я не жив, а виживав.

Та, дякувати Богу, не каліка,
дожив до пенсії, хоч не терплю нероб.
Все ж тішу себе тим, що я не лікар,
а то б давно помер вже від хвороб.

А ще я співчуваю добрим людям,
які не крали і не брали хабарів.
Дай Боже, щоб вони завжди і всюди
юристів не стрічали й лікарів!

24.09.2016


Рецензии