***

З васьмiдзесяцiпяцiгоддзем,
районная наша газета!
Ты i у дваццаць першым стагоддзi
нясеш цяплыню i асвету,
а у прошлым дваццатым бясконцым
на гора людское багатым
заглядвала сонцам у ваконцы
кожнай кватэры i хаты,
на лепшае заутра надзею
ты стомленным людзям давала,
пра справы другiх, пра падзеi
сусветные апавядала,
кранала пачуццi тонка,
вучыла рабiць дабро,
народ на тваiх старонках
i сам спрабавау пяро!
Коцiцца лёсу кола
з далёкiх ужо часоу.
Ты сёння "Народны голас"
на кожнай з дзяржауных моу!
Друкуй жа праудзiвыя словы,
няхай iх чытаюць заужды!
Будзь прыгожай,будзь мудрай, здаровай
на свае дарагiе гады!


Рецензии