Украинский Гарик 227

Український Ґарик 227

За мотивами І. Губермана

Щоб в райському саді
                завжди було тепло,
щоб все зеленіло від краю до краю,
тепло надіходить по трубам із пекла,
а паливо пекла — з рослинності раю.


Оригінал

Для райского климата райского сада,
где все зеленеет от края до края,
тепло поступает по трубам из ада,
а топливо ада — растительность рая.


Рецензии