***

Зоряна ніч.Сумує луна.
Сплять луки , поля і ліси.
Занурюються Карпати у сни.
Сплять українські степи.
Вітерець з Чорнобиля спить,
Дніпро, як завжди, "реве
Та стогне", не затихає на мить.
І люди у зелених кашкетах не сплять,
Вони надійний заслон для злочинців,
Вдень і вночі захищають
Спокій і мир українців.
Охороняють наші кордони та рубежі,
Які прозорі усім на Землі -
хто нам зиче добра та
Має наміри зла.
Народ України - трудівник
Бажає" живого життя",
А не другосвітнього раю.
Життя людей не здасиш
До архіву.
Багатство держави належить
Народу по праву.
Його повинні усі берегти,
І люди не будуть мовчати за зраду.
Потужна система безпеки,
Постійна готовність зелених кашкетів
Дозволяє захищати  державний
Кордон України в повітрі, на землі і на морі.
Диверсант, терорист не пройде.
На кордоні наркотрафік свою
Могилу знайде.
Контрабанду знешкодять закони
Держави.
Прикордонники - вірні неньки сини.
В їх серцях живе честь, благородство,
Мужність, патріотизм - риси героїв мають вони!
У них ніколи не згасне ненависть
До кривди і зла.
Вони не дадуть нас тягти
Шахраям  до ярма!


Рецензии