Нiжностi

О, ці ніжності.
О, ці милості.
Як же винести,
Мозок викласти
На долоні. Світ.
А на вилицях
і на лобі піт.
Та полилися
Сльози щастя бо
полюбилися.
Помирилися
в честі й ницості.
О, ці ніжності.
О, ці милості.
Обіймаються,
й не цураються
цілуватися
і сміятися
просто в очі всім.
О, ці милості.
О, ці ніжності.
Поселилися
у німих очах
Ті мелодії,
що звучать в серцях.
На чужих словах
побудують рай,
а всі заздрять хай,
а всі заздрять хай.
Так раділи аж
Потомилися.
О, ці ніжності.
О, ці милості.
Зорі падають,
Сонце світиться.
Чорні хмари вщент
Розлетілися.
Кольоровості,
Чорно-білості.
О, ці милості.
О, ці ніжності.
Руки сплЕлися
в тугі вузлики
І на клавішах
струнна музика.
Помістилися
у однім житті.
О, ці милості.
О, ці ніжності.


Рецензии