Вечiр

Дівчинка йшла сходами на гору,
по зорі,бо змерзла.
Дівчинка несла велику чашку,
ромашки і весну.
Трималась за осінь і бігала,
поки не впала.
Розбила коліно,померла від болю,
все знала.
Тепер лише місяць яскраво світить,
щоб з нею піти.
Вони уже разом малюють зорі
для теплоти.


Рецензии