Нелюб

Він тобі не люб!
Це не Божий шлюб. 
У тобі – обман!
Ти – гіркий дурман!

Слова із брехні, –
Наче гній брудні. 
Миришся зі злом,
Тішишся нутром... 

Влада зла впаде!
Моє серце йде!
Нехай щезне ніч!
Світло,  днем ясним, скине втому з пліч! 

Що Бог засвітив –
Те горить в мені. 
Правду замістив?
Тліть брехні в труні!
 
Я його люблю
І любов свята.
Долю злу – у тлю!
Нечисть ти ще та!

Відійде обман.
Щезне чорний бруд!
Бог – найвищий сан.
Він в мені і тут!!!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2016
22.09.2016 м. Львів


Рецензии