Не забувай

Не забувай, про жертву на Голгофі,
Щоденно згадуй Божії діла, 
Святую кров пролиту у стражданнях, 
Що нам надію вічності дала...

Не забувай, чому пішов Спаситель
Вмирати в тяжких муках на хресті, 
За гріх людський покараний жорстоко, 
Залишений Він був на самоті... 

Не забувай, що це усе для тебе, 
Щоб ти ішов до Нього в каятті-
Тягар твій зніме, душу полікує
І стане кращим Другом у житті. 

Не забувай, що радість тільки в Бозі,
Для спрагнених- Він є жива вода, 
Він спокій і надія у майбутнє, 
Він Той, Хто Мир і Щастя може дать! 

Не забувай, що Він заради тебе, 
Терпів і подолав нелегкий шлях, 
Не забувай, про жертву на Голгофі, 
Вінок терновий, сльози на очах...


Рецензии
Аминь. Да поможет нам Бог помнить всё.
Благословений Вам.

Раиса Кремер   23.09.2016 18:56     Заявить о нарушении