Як вогонь

Як вогонь, що поволі зникає, нащі душі летять у безмежність
Тільки мить і у всесвіті тиша все сховає й слідів не залишить

Як вода, що ховає колишнє і несе у незнані глибини
Ми ідем крізь ліси і пустелі, а за нами зростають руїни

Як земля, що ховає смарагди і народжує золоті злитки
В сяйві дня і крізь темряву ночі у своїх серцях ми несем світло

Як повітря, нестримне і дике, що зриває з дерев жовте листя
Відкриваючи шлях у незнане летимо над загубленим містом


Рецензии