***

Поодинокий промінь, ніжне зимне світло
пірнув у синє небо і замовк.
Морозним подихом, таким простим і чистим
Розплутав світлий ніжності клубок.

І полетів прозорий попіл у повітря
сніжинками затьмарився весь світ
В очах молитва, кришталева мрія
гасить вогонь і будить все, що спить.

І свято вірить Сонце у мою надію
і тихо зорі падають до ніг
Несуть у світлий вир шалену мрію
та ти ії почув і не зберіг.


Рецензии