Базар

ОЙ КАЛИНА,ТИ КАЛИНА
В ВIЧЧI КИНУЛАСЬ МЕНI
ЯКI ГАРНIЇ ПУЧЕЧКИ
НАВ`ЯЗАЛИ ПРОДАВЧИНI
 
ЯКI ЯБЛУЧКА ЛЕЖАТЬ
У КОШИКАХ КРАСНОБОКI
А ДIВЧАТКА ЦОКОТЯТЬ
ТА ТАКIЇ КРАСНОЩОКI

Є ГОСПОДАР,Є ВРОЖАЙ!
ВIД ПЕТРУШЕЧКИ,КВАСОЛЬКИ
ПОМИДОРИ,ОГIРОЧКИ
МОРКВА,ДИНI,КАВУНИ

ГРУШI ДУЛI ОЙ СОЛОДКI
ГНУТЬ ПРИЛАВКИ ДО ЗЕМЛI
ДОБРИЙ БОГ ДАВ ТОЙ ВРОЖАЙ
ДАЙ ЗДОРОВ'Я ЇМ ТА ВIКУ

НАЙ НЕ СКIНЧИТЬСЯ ПО ВIКИ
ЗДОРОВЕННИЙ ТОЙ БАЗАР!


Рецензии