Зул атанва

Зул атанва мадни садра ,
Виликай зи гадни квадра .
Заз лугьузва къанни садра ,
Ви уьмуьрдин зун пай хьанва .
Ваз ак1 жемир зайиф я зун ,
Гад ийида за гьак1 ч!адгъун .
Чим галамаз заз килигмир ,
Вак агатта хът1уьн зурзун .
Зун хъуьрена лап рик1ивай,
Вуч жеда кьван на лагь вавай ?
Аллагьти ваз пай вуганвай ,
Акур такур хчуда гьаа..
Тарцик кутаз т1имил зурзун ,
Пеш алайвал авадарун,
К1валах я кьван зи дуст гарчун
Вна гьамани терс акъуддан?:
Бес гьа пешер,гьабруз ц1егъв гун ,
Гьабрун рангар дигишарун,
Ракъинхъ галаз дуст жен ,рахун ,
Зайиф кар яз аквазван ваз?
Лагьана заз ик1ад зулу
Авуна зи гафар шулу
Зи сегьбетар хьана къуру
Туш дустуниз за гьик1 лугьун .
Р. Э.


Рецензии