Спогади про школу

Останній рік мина мого навчання в школі,
Вже скоро я почну шукати сенс свого життя.
Осмислю я все те, чого навчився в школі,
Все те, що дали мої друзі — вчителя.

Всі спогади про школу я залишу в серці,
Оберігати буду їх я все своє життя,
А коли старість настане і для мене —
Згадаю я про те, що дало поштовх для життя.

18.09.2014


Рецензии