***

ДІАНІ

І затихло ніжне щебетання, 
Зірвана троянда навесні,
Не в період свого відцвітання-   
В юні і прекрасні дні земні...

Тисне серце,  сльози набігають
Чарівна, весела й молода
Ти вже в небі рідних всіх чекаєш...   
Вилетівши рано із гнізда...   

Втрата ця до Бога наближає, 
Хоч не звикнути до тяжких змін...   
Бог чомусь найкращих забирає
І потішить може тільки Він!

Л. О.


Рецензии