Наитие потскажэ ж,

Кому за шо ты плациш

Сыдю я тут, скучаю.
А мэнэ вжэ вітаюць:
Ходы но гленыш нашэ
УвбрасыВане гарнэ!

На выборах бо батька
Ты стэныш ціп лошадКу ш.
І на во: ты за красных?
А шов бы ты подальшэ!

Ныма жэ навыть в ванек
ПараГраха, куда іх.
Ну, этіх арЗамазСцэв,
Шо вкынуть в рота пальца.

І, хі-ха, всё нармальна.
Усі пошлы за наМы ш!
Хотя і 40а нет в русаль гала саваМшых.
А в нас сыба ны так жа?

...от скилькы тут пак яблик,
Шо курыцу спыйМайЮць (на фотакартцы)


Рецензии