***

Я помилявся,сильно помилявся!
Я бачив світло,та не бачив світло фар.
Гадав,що Божий Світ мені дістався,
Та це був звичайнісінький ліхтар!
Не дозволяв,щоб пил із тебе здули.
Тягар твій,він мені солодкий був,
А ти хотіла,щоб тебе тягнули....
Та я в житті,нікого не тягнув!
Не буду власний мозок гвалтувати.
Прощай! Та й не було ніяких чар..
Мені потрібна та,що вміє надихати,
А не закомплексований тягар!


Рецензии