Нiч эмоцiй 18

Як хочеться буває просто взяти
і влітку, в зиму,в осінь, і в весну
притиснутися тілом, обійняти
красиву, гарну тілом, чепурну

Плювать на те, що люди потім скажуть
їм волю тільки дай - зжеруть до тла
Я хочу обійняти. І крепко цілувати.
Й губами пам'ятать стрункі тіла

В волоссях аромат парфумів різних
В ночі любов заставить задихатись
Обійм за голе тіло дуже ніжних
Як хочеться без розуму кохатись


Рецензии