Холодец. на украинском языке

Ну хто ж не любить холодець?
І молодичка й молодець,
Людина молода й стара
І пустотлива дітвора.

З гірчичкою чи з часничком,
Хто любить з хроном,хто з кваском.
Він всякому столу прикраса
Хоч виставте усі припаси!

Однак,принаду він втрачає,
Як де-чого не вистачає.
Як "Твікс-солодка парочка",
Йому пасує чарочка!

Смакуйте,на здоров"я,люди
Хай на столі достаток буде!
Й хай там главує пан-отець,
Наш,український холодець!


Рецензии