Щоб не дуже розчарувати

Коли знайомимось ми з новими людьми,
то часто чуєм, що вони знайомству раді,
що їм приємно дуже. Та вони
це вимовляють мовби на параді.
Щоб зайвого уникнуть куражу,
в полеміку відверто не вступайте.
В таких випадках я завжди кажу –
ви тільки з висновками так не поспішайте!..

21.09.2016


Рецензии