Песня пра грошы

1 куплет

Грошы,грошы,грошы
Разбягаюца як вошы
Доўга не ляжаць
Не адчуеш гэтай ношы.

 2 куплет

Iх пачнеш збiраць
Здаш бутэлькі ў аўторак
Сорак да  рубель
Гэта будзе рубель сорак.

Прыпеу

Грошы,грошы,грошы
Хай будуць поўная галёшы
Проше да мяне
Да кабеты маёй проше.

3 куплет

Ведаю, што ад грошай
Дрэнна не бывае
Як заплацiш добра
То i рак спявае.

Прыпеу

Грошы,грошы,грошы
Хай будуць поўная галёшы
Проше да мяне
Да кабеты маей проше.


Рецензии