По плану

А БУДЕ ТАК ЯК В БІБЛІЇ, ПО ПЛАНУ…

Хто Божий намір може припинити,
Щоб на землі засяв  вічний мир.
Бог наказав щоб бойні зупинити –
Вже час настав, щоби пропав Кумир!

Всі вчинки починаються від серця,
Уста говорять чим наповнене воно….
Коли дітей з колиски годувати ненависті перцем,
До миру їх вже не навернеш, все одно.

Новина Добра обіцяє вічний спокій,
В ній Божий намір : припинити зло.
Він кожному дав в розум рівність,
Її від нас не вихопить ніколи і ніхто!

Віками гнобили нас лиходії – дурисвіти –
Від Бога Правду занедбали, замели.
Хто Біблію не дозволяв самим читати….?
То люду простого і Бога вороги.

У цьому блуді папи і вельможі,
Навіжені, безглузді, горді королі –
Ціною нескінченних жертв ділили всю планету,
Нема прощення їм, бо руки їх в крові.

Минула темрява , гнітюча і одвічна –
Не в моді платні «вчителі» і тлумачі.
Святою правдою не торгувать  цинічно,
І індульгенції цілком уже не на порі.

Новину Добру мусить кожен чути,
Робити вибір буде кожен сам.
Лукаве серце Божий дар не прийме,
Насмішник і хижак не буде там.

Вовки в овечих шкурах не шукають миру,
Мамона сліпить їх і статками манить….
Від імені Святого множать війни,
Не здатні смерть і голод зупинить.

Якому богу служать дурисвіти,
Що кроплять зброю, зневажають мир?
Бог світ створив, де треба всім народам жити,
Не бутафорний: чи «османський», чи то « руській мір».

Матвія 24:14 « І цю добру новину про Царство
 Будуть  проповідувати по цілій населеній землі
 на свідчення всім народам а тоді прийде кінець»

Об’явлення 12:12; 21:3,4 « Горе землі та морю, бо
до вас зійшов Диявол, який надзвичайно лютує,
 знаючи, що йому залишилось мало часу.
  - Тоді я почув з престолу гучний голос: «Ось намет
 Бога з людьми, і він житиме зними. Вони будуть
 його народом, і сам Бог буде з ними. Він витре
 кожну сльозу з їхніх очей і вже не буде ні смерті,
 ні жалоби, ні голосіння, ні болю. Колишнє минуло».


Рецензии