Життя це тIло розум I буття..

ЖИТТЯ  ВЕСЬ ЧАС ПРЕОБРАЖАЄТЬСЯ
ЖИТТЯ МОЄ  ВЕСЬ ЧАС МІНЯЄТЬСЯ ...
Я ЛЮБУЮСЬ Я ЩАСЛИВА ...
А КРУГОМ СМЕРТЯ СТРАХИ ТА  ДИВО...

ОЦЕ ЧУДО ІЗ ЧУДЕС
НЕ ВТРАЧАТИ РАДІСТЬ ЩАСТЯ  ІНТЕРЕС...
ХАЙ БІДА ЛЮДЕЙ НЕ ЗБОРЕ ...
НЕХАЙ РОДЯТЬ ДІТОК МОРЕ...


Рецензии