Недоброжелателям

НЕДРУГАМ

Я дякую вам за жорстокий урок,
За ті камінці, що жбурляли ви в спину.
Господь говорив: "Тримайся, синок!",
За руки я вів за собою дитину.

Та ви не зважали - диявольська сила
Вийняла серце із вас!
У "милім" обличчі звіра будила
І ви насміхалися з нас.

Та я став сильнішим, добрішим - синок,
Бо простелив нам Господь килимок.
Гадаєте, схибили ми на шляху?
Знімаю образу - ношу важку!

Бажаю вам щастя, мої вороги,
Вам далі потрібно її ще нести!

20.09.2016

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький

ID: 689968
Рубрика: Вірші, Філософська лірика
дата надходження: 21.09.2016 09:14:01
© дата внесення змiн: 21.09.2016 09:14:01
автор: Світлана Крижановська


Рецензии