Ты вошел под ребро

You know I waited a long time for?

There's a hell of a lot of empty space, where I was again convinced that I will live to be cherished together.

When instead of a heart, the hole wall can not be called home, I had someone slowly dying, desperate to come true in their own kind.
You life line in my palm.

Let me beyond any limits I'll be your rain water that caress will wash the body.
I'll write our love in words, I'll loose a gust of wind hair the shameless kiss on the glass of your glory dawn to all in spite of, despite, in spite of we breathe the air that smells of freedom, born under the wing of the guardian of the sky on the first wave...

When the sky is putting on her makeup boiling sun to its sunset, that's the same ruby I'm saved heart is in your patches...


17 мая 2011 в 21:24

***

"...и я ощущаю тебя целиком в середине сердечной мышцы..." ©


Ты вошел под ребро как лезвие входит в масло,
не оставив снаружи ни раны, ни рукояти.
Я на вдохе решился просто тебя принять и
ты входишь без боли, быстро и безопасно.

Улыбаюсь, когда ты кончиком колешь мысли
и так нежно мне гладишь левое подреберье...
Я не выну тебя, ты будь и попробуй верить –
я хочу ощущать клинок, чтоб срастались мы с ним.

С каждым новым ударом входят всё глубже грани
и бывает, что сталь мне сердце сбивает с ритма.
Ты звенишь иногда отчаянней, чем молитва,
и теряет артерия алые миллиграммы...

Я тебя омываю любовью в потоке крови
и целует клинок, сокращаясь, сердечный клапан…
Ты живи глубоко и по стенкам внутри царапай
остриём, что не хочешь вонзаться в кого-то кроме

меня...


18 мая 2011 г.





Из мёртвой сказки о Принце и Поэте. Глава 277.


Рецензии