Треба Бога в серце нам впустити

            Натхнення від: http://www.stihi.ru/2016/08/31/6847


Треба Бога в серце нам впустити,
Щоб плоди духовні* там зросли!
День не починайте без молитви,
День не починайте без хвали!

Тільки з Ним ми взмозі жити в мирі,
Бути милосердними людьми,
Лагідними, здержливими, в вірі,
Добрими! Читаємо псалми!

Зрощуйте в собі любов і радість,
Рішенням візьміть довготерпіння –
Все оце від Бога нам поради
Для життя щасливого, не тління!

Будуть нами виграні всі битви,
Бо з плодами цими ми орли!
День не починайте без молитви,
День не починайте без хвали!
                20.09.2016

* «А плід духа: любов, радість, мир, довготерпіння,
добрість, милосердя, віра, лагідність, здержливість" -
                Біблія,Галатів 5:22,23.


Рецензии
Чудово!!! Благословінь у житті і творчості!

Бимот   21.09.2016 22:10     Заявить о нарушении
Дякую! Вам найкращого!

Людмила Дзвонок   23.09.2016 10:12   Заявить о нарушении