вчитель

У цей осінний щедрий день завітало свято
Це ж свято наших вчителів і ми б хотіли привітати
Багато нас вони навчили і теорем, і правил,
І є про дати що згадати і частку to в реченнях писати.
Ми вдячні вам за доброту і що терпіли довго
Ви ще кричали але все це було по заслугам.
Ви в нас найкращі вчителі і я це з гордістю говорю
Бо ми без вас нічого не змогли
Бо ви для нас пошана й гордість


Рецензии