Как не обинуясь дать

В7 пад задниц огнивка ш

Под сурдинку сь, фтихаря,
Мы спыймали зь карася й.
И, да-да, блин, сразу в масл:
А ну, слопай, Вась!

Гот какия навасця
Сёньни в нас, татар.
Ну, злавили церРакРиъхст,
Тваю маць, дывы!

Шо ж тако пак сень рийко.
А! Дак бонбы ш ф7 кладзё.
Гдзе. Кагда. Каму. Куда.
Нет вапросав. Суд устал и уважыв падл.
Заприциць, згинь, праваславн
Абнимаць безь поп саглась!

А ведзь мыш той 20 лет,
Как расстреливаль зе фсех.
И чаво ж-то ьпак, ха-ха,
Кот ево ни в мякки зь знак.   

Ну, наверна, гавтамат
Тульский спользявала срань,
Каб увбиць фсех кажанив,
Шо грызуць рысив ж.

Бо вот новасць-та кака:
Нормы санкцый нам не вказ.
Нада ж шоб вездзе вайна.
Ну, й таргуйм запалк. Вот дзе скрыта жабк.
Каментарав нам не над.
Тут но компельс ваенздрав.

... и таму стриляй ва гад:
Виш бо в хмар какоф зарад


Рецензии