ОС НЬ

НАСТУПИЛА  ОСІНЬ ЗОЛОТАВА,
В ВИРІЙ ВІДЛІТАЮТЬ ЖУРАВЛІ
ОЧЕРЕТ  ШЕПОЧЕ  БІЛЯ СТАВУ,
ВІТЕР ГНЕ БЕРІЗКУ ДО ЗЕМЛІ.

А ДЕРЕВ  ВЖЕ  ВІТИ  НАПІВ-ГОЛІ,
РІЗНОБАРВНЕ  ЛИСТЯ   НА  ЗЕМЛІ,
ТРАКТОР,ТАМ, ОРЕ В ОСІННІМ ПОЛІ
Й  ГАЙВОРОННЯ  ЧОРНЕ  НА  РІЛЛІ.

І  ПОВІТРЯМ, СВІЖИМ  ОПОВИТІ,
В  ДАЛЕЧІНЬ СПІШАТЬ МОЇ  ЛІТА,
В  ПАВУТИННЯ  БАБИНОГО  ЛІТА,
ЗАГЛЯДАЄ    ОСІНЬ     ЗОЛОТА.


Рецензии