НАЙР ДН ША У СВ Т КРА НА

НАЙРІДНІША У СВІТІ  КРАЇНА

Віє вітер на милій країні ,
Я у вишивці в полі стою,
І лани та ліси на моїй Україні
Все моє, все твоє досхочу

І соловейко заколисує співом
І  Дніпро, немов, батько для  нас
Зачарований дивним я світом
Подивіться ,це небо для Вас

І Карпати величні
Найріднішая мова
І пісні старовинні
Про Чорнее море

І, в дитинстві казки,
Що я чув від бабусі
І діди козаки
Із сережкою в вусі

Це доля моя -  Україна
Це батьківщина твоя
Найрідніша у світі країна
Країна твоя і моя!!!


Рецензии
"Родное" в дерьмо не превращают лично..

Вы и по-русски писать не можете что-то в стишки.
Полный бред, на уровне повадок примитивов..

Аль Фернис   19.09.2016 02:07     Заявить о нарушении