Козацька любов

КОЗАЦЬКА ЛЮБОВ

Було місячне сяйво на небі
Дикий вітер гуляв у степу
Козаченько дівчину угледів
Тільки завтра йому на війну

А дівчинонька та чорноброва
І говорить, ніби співає
Тільки бачила все це діброва
Як козаченько за нею поспішає

Ой дівчинонько, ти зупинись
На бандурі для тебе заграю
Як дітьми були ми колись
Я другої такої не знаю

Темна ніченька нас огортає
Пам’ятаєш мене ти чи ні
Козаченько до неї співає
Були щирі нічні ті пісні

До світанку лишається мало
Може вернусь я а може і ні
 Ти скажи, мене ти кохала
Якщо так, то не страшно мені

І дівчинонька та заспівала
Так кохала тебе я завжди
І не лячно козаченькові  стало
На гарячій, від крові, війні….


Рецензии