Я кохаю тебе

Я ніколи не думав про тебе
Я навіть не знав що живеш
Ніби небо не бачило землю
Мо’ до берега не допливеш

і не думав, що ще покохаю
Ту дівчину , що збуджує кров
Це як слово, що тихо лунає
Слово, що зветься любов

Коли бачу тебе то не знаю
Що коїться в грішній душі
Немов частину себе визволяю
В непрохідній холодній пітьмі

Ніби демона перемогаю
Кожен день коли бачу тебе
Коли міцно тебе пригортаю
Відчуваю щасливим себе

Я не думав що ще раз так зможу
Віднайти те кохання в собі
Що сам себе знов переможу
І, що знову скажу це тобі.

Я кохаю тебе…


Рецензии