18, 09, 2016

Нас, годных, шмат...Не маем моцы? Хлусня то ўсё!
Нас так палохаюць наўмысна, баяцца атрымаць па гідкім пысам! Дрыжыць ачко ў шмат каго... таму зліваюць беларусаў на гаўно. Я дзесьці іх і разумею, палохаюць наперадзе падзеі бо )))


Рецензии