К...

Є те,чого грошима не купити ,
Є те, що сумніви і страх не перетворить в попіл  ,
Та врятує душу,і жити буде навіть легше ,ніж у снах.
Це те,від чого посмішка в очах стає світліше променів від сонця,
Чому о будь-якій годині дня чи ночі твоя рука сміливо стукає в моє віконце.
Це те,що з'єднує блукаючих людей,
Тож,подруго моя, тримай зі слів моїх коктейль.
Не першу осінь із тобою зустрічаєм,
Не першу таємницю ділимо на двох,
І навіть як захочеться тікать від себе, знаю,
Що ти ,такою рідною сестричкою, мене знайдеш. 
Важливо те, що я таке зробила б теж.
Пишаюсь тим, що ми стаєм такі дорослі,
Змінились наші звички та думки.
В обіймах цеї дружби зупиняти час не хочу,
Крокуючи з тобою по житті.
Бажаючи для тебе щастя і любові,   
Терпіння та шалених сподівань,
Здоров'я, крила, що розправиш від свободи,
За тебе вип'ю ,і ,звичайно,що не воду.
Для нас весь день, вся ніч, давай співать пісень.


Рецензии