Памятаэш?

Пам’ятаю той день як учора
Підійшов ти до мене тоді
І знала,що був ти мені,як опора
Ми були з тобою такі молоді.

Пам’ятаєш,як уперше за руки взялись
В той засніжений почуттями січень?
І кожен вечір один одному клялись,
Що все це вже не має закінчень.

Пам’ятаєш,як вперше мене поцілував?
Не забуду ту мить я ніколи в житті,
Адже ти серце моє кожен раз рятував
І була я з тобою немов в забутті.

Знаєш,був ти для мене справжнім першим коханням
І хочу тонути я в спогадах наших тепер,
Та закінчилось все однойменним мовчанням,
Ніби це вже було не для нас,а для інакших сфер…


Рецензии