чи забув?..

…не прив’язуй до серця дощ,
не тримай на мотузках зливу,
не малюй у душі вогонь,
коли настрій тебе покинув…
протискаючись в небо між хмар
залишайся щасливим, як був…
одночасно із тим, що ти мав
промайнуло, як сон… чи забув,
що ламав почуття, мов квіти?..
охололи її почуття…
не дістанетесь вдвох до світу,
де кохання, не гра, то Життя!..


Рецензии