С ким ж миска пайдзё па кругах

Неясна пака, ха-ха-ха.
Вальс глинКи ш, ага, па пескам

Мы все у ва чёрных касьтюмах.
И наша задача трудна:
Как нада усыпаць хахлушкам
Савецкия наш петуха ж.

Но вот шо никак, бляха-муха,
Нам не удаецца пака сь:
Кабы да ударыць снаружкай
Старух ципа баба Яга зь.

И вот наш касец тутка мужна
Аставившыс эту фсю цьма,
Пальмирыт улад вота трусав,
Шо, хи, а ни голаса в харк.

Ну, шо вы! Па в7 точкам русав
Такия даюць навасця,
Шо проста скасила азь мухаф
Ув дзедушКи сь гоньдзи Мазайк.

Бо вот дзикПлакМаты как тужна
Навчылись с лисятКи зь цискатц.
Ударыла раптам не бура ж
Па в7 укрэпленям сираль.

Да-да! И уж нет ни разрухав
Ат нейких баракав абамск.
И, да, на киян кинуль путька
Аж сетак с четыр с паука.

Ужасна! Да и непанятна:
Каво кто во там зажимав…
Да лезьте усе вжэ ва й думку зь!
Падумаш! Мы вам абсчытаймсь!

А паки да чай да нам булак
Дадам зараз сам Кабзарам:
Ах, Рама Вы наш! Незабудка
Даслаля ля нам каплю ласк!

Падаркав бо мала жа гнутка
Адважыла пудкая самк:
Ось на це цалуйСик с падушки
На свечКах каханай КажАнк.

...и вотта да на и данайКу сь:
Клёника яблынька цап


Рецензии