Лист без адреси

Ще чистий лист, не знаю як почати
Пишу до тебе і кусаю губи,
Чи пом'ятаєш як тремтіли руки,
Коли збирала твої речі у сльозах?
Сміялось щастя - кришталевий келих
Коли він розбивається о землю.
І скандувало натягнувши петлю
Тільки "війна!", війна, війна війна!
А стрілянина не зтихає ні на мить   
Стілець пустий напроти, дуже тихо
Не знаю часу, бо годинник наш, от лихо
Вже котрий місяць як тебе нема - стоїть.
Сувора смерть, але життя страшніше
Знаю ти поряд, та тебе не висточає
Я кожну нічь, як тільки посвітлішає
Пишу до тебе, а куди - не знаю.


Рецензии
Душевно,и знакомо пишу тебе,но тебя все нет....С симпатией Ирина!

Матвейчук Ирина   27.09.2016 11:51     Заявить о нарушении
Ирина, спасибо за ваше внимание к моему творчеству :)

Алина Шейкаш   27.09.2016 11:53   Заявить о нарушении