Mi-e dor de tine...

Mii dor de tine - inger blind-
De-a ta finete si dulceata
De-al tau zimbet, de-al tau gind
De-al tau mijloc ca sa-l cuprind-
In luna plina-n miez de noapte-
De gura ta, de-a tale soapte...
Mi-e dor de tine... inger blind!


Рецензии