Мо село...

Я – багато дечого б, сказав..
Аж, - мурахи поповзли б по спині!..
У моїм селі, на Полтавщині,
Знаєш, хто зустрів мене?!! Коза!!!
Морду я її розцілував,
Обійняв, як юні свої рОки!
Хтось з вікна на мене зирив оком...
Чи то, - пофіг! Чи то, - не впізнав...


Рецензии