Моi вам вiтання

Свічка до свічки,
Лампа до лампи,
Я теж не один,
Хоч я не багатий.

Нічого дать,
Лиш позичаю,
Коли віддам?
Бухгалтерія знає.

Віддам й знов позичу,
У друзів тих самих,
Вони не наврочать,
Гояться рани.

За що ця вся милість?
За що ця турбота?
Знову зітхаю,
Немає роботи.

Нічого не можу,
Їм дати в замін.
Крім декількох пісень,
Та декількох рим.

Та друзі мене,
Бережуть від сконання.
Мої вам рядки,
Мої вам вітання.


Рецензии